За нас

 

Храните са твоя бизнес. 

Но също и бизнеса на толкова много хора.

 

Искаш да изненадаш света с продукти, които впечатляват и се продават "като топъл хляб"?

Но все нещо не ти достига, за да бъде твоят бранд наистина уникален, разпознаваем и предпочитан.

 

Опитваш се да бъдеш в крак с новостите.

Но това е само един от безбройните ти ангажименти.

 

Усещаш, че в някои сфери не ти достигат знания и опит.

Но не знаеш къде да намериш компетентна, лоялна и доверена подкрепа.

 

Усмихни се. Ти си на точното място.

 

Аз съм Елица Сотирова, а "Новините за храните" е резултат от личната и професионалната ми страст към създаването на храни и напитки. 

В моя близо 20-годишен професионален опит съм помогнала на десетки фирми да стартират и развият успешен бизнес с храни, напитки и суплементи. 

Първоначално, консултирах клиентите главно по отношение на суровините за производството, постигането на оптимална себестойност, пазарните тенденции и новостите в бранша. 

След това, се роди интересът ми към здравословните (функционални) храни и напитки, за които имаше море от информация в чуждите източници, но почти никакви данни в българските издания. След няколко години, в които следя усилено какво се случва в този сегмент (пазарните тенденции, суровините, водещите компании и продукти), съм един от хората с най-задълбочени познания в тази специфична сфера в България. 

Накрая, започнах да се интересувам живо от онлайн маркетинг и да тествам активно неговите прийоми както в собствената си работа, така и консултирайки множество индивидуални клиенти и компании, които разбират неограничените възможности на интернет за разширяване на техния бизнес, но нямат идея откъде да започнат и как да се справят с ограничен бюджет.                                                                              

 

Как мога да ти помогна?

 

Знам колко е трудно, когато градиш собствен бизнес, защото това правя и аз. Със своята експертиза в множество области на мениджмънта - продажби, финанси, операции, маркетинг - мога да допълня твоите познания там, където чувстваш несигурност. 

Мога да ти помогна да изградиш успешен бизнес модел, защото той е нещо много по-мащабно от това, да направиш хубав продукт. 

Мога да ти помогна да позиционираш своя бизнес онлайн и да се свържеш с клиентите, които ще те обожават, без да оставиш най-важното - идентичността на своя бизнес, своето лице и сърце - в ръцете на външна агенция. 

И най-накрая - банален, но напълно реален проблем, с който множество собственици на малък и среден бизнес се сблъскват- мога да ти помогна да разбереш какво означават цифрите в Годишния финансов отчет и как да ги подобриш.

 

За персонална консултация, ме потърси на info@hranite.net и се убеди, че работата с мен е забавна, интересна и много ползотворна.

 

Започни да планираш своя нов живот и бизнес днес.Нашите клиенти за нас:

"Отворихте ни очите за неща, за които никога не се бяхме сещали"; "Систематизирано, ясно и конкретно съдържание", "Най-хубавите и подредени препоръки" - отзиви на участници в нашата Фабрика за успешни продукти

"Не само ми помогнахте да стартирам собствен сайт и Фейсбук кампания с бюджет от 100 лв., но ми дадохте и безцени съвети как в деня на откриването да имам готов списък с чакащи клиенти. Без вас, това никога нямаше да бъде възможно. Хиляди благодарности!"- Е.М., София

"Нужни са ми познания в различни сфери на бизнеса. Търся по всякакъв начин информация и обучения на достъпен език и с минимум средства. При вас в hranite.net намирам това" - В.А., София

"Благодарим за курса, който ни препоръчахте - наистина ни е полезен!"- Димитрова, В.Търново

"Харесах сайта Ви, който излъчва компетентност и е много фин и приятен. Затова реших да Ви се доверя....Много благодаря за обоснования и компетентен отговор" - Я.Д., София