Великденските иновации тази година са в разцвет

06/04/2012 06:50

Всички пазарни анализатори отбелязват, че за този Великден производителите по света са се отдали на продуктови иновации. По данни на Mintel, новите продукти пуснати на пазара тази година, са с 45% повече от миналата. В същото време обаче, в обстановка на икономическа несигурност, потребителите все по-често посягат към познати, традиционни брандове. От Leatherhead Food Research забелязват, че цената е основен мотив за покупката, затова повечето от предложенията в момента са на промоция.

Днес решихме да Ви покажем част от празничните предложения на производителите на шоколадови и захарни изделия по света:

Brasil Cacau пусна специална секция в своя сайт, посветена на шоколадовите яйца. Този Великден компанията има няколко нови продукта - Pe-de-Moleque (бразилски сладкиш с печения ядки), Cocada (местен сладкиш с кокосови орехи) и Caipirinha (вид бразилски коктейл). Последният е истинско произведение на изкуството - яйце от млечен шоколад и хрупкав лайм, пълно с малки бутилчици от млечен шоколад с аромат на лимоновия коктейл. Разгледайте предложенията на Brasil Cacau тук.

Russel Stover изненада американците с традиционните "заешки" сладкиши, морков от маршмалоу, гнездо от млечен шоколад с кокос и яйца от желе бонбони. Специалното предложение е кръст от млечен шоколад, както и опаковки с библейски мотиви, които да напомнят за истинския смисъл на празника. Можете да ги разгледате тук и тук

Gut Springenheide предлага на клиентите в Германия шоколадови яйца в истинска черупка. Специално предложение е Яйцето на мира със златна черупка и надписи на 12 световни езика. Вижте ги тук и тук.

Италианците пък ще се радват на предложенията на Cioccolato Cisa, шоколадовата фабрика в групата на Molino Spadoni. Сред тях са шоколадови яйца, които купувачите сами могат да украсят (Uovo in kit) -  в комплекта са включени две яйца от натурален шоколад и материали за декорация, а във вътрешността им могат да се скрият миниатюрни яйчица, играчки, бонбони и други изненади. Разгледайте изключителните Великденски каталози на компанията тук и тук.

 

—————

Back