Speciality & Fine Food Fair 2012 - едно уникално шоу по английски

29/05/2012 16:17

Отдавна сме признали англичаните за новатори - от музиката, та чак до храната. Типично в техен стил, в периода 2-4.09.2012 в Лондон ще се проведе едно събитие - смесица от изложение, демонстрация, дегустация, висше кулинарно изкуство и шоу. 

Под покрива на Speciality & Fine Food Fair 2012 има много за гледане, а акцентът е върху подкрепата за малкия бизнес под формата на дискусии и частни консултации с водещи специалисти в областта на маркетинга, човешките ресурси, материалните запаси и др.

За почитателите на фините и гурме храни, най-интересните събития в рамките на изложението са три:

  • За наградите Great Taste Awards се състезават над 6000 продукта на 1300 компании;
  • Specialty Chocolate Fair е единственото по рода си шоу за луксозен и гурме шоколад на Острова, а тази година то ще бъде домакин на UK Chocolate Masters Finals. Участниците се състезават за възможността да представят страната си на най-значимото събитие в света на шоколада - Световните финали за майстори на шоколада в Париж през 2013 г. Те ще изработят по няколко продукта - шоколадова торта, пралини, десерт и артистично произведение - пред очите на публиката.
  • Fine Foods Forum също залага на демонстрациите. Водещи шеф-готвачи ще представят най-новите вкусове, комбинации на продукти и меню селекции в откритата кухня на панаира. Ако искате да привлечете нови кулинарни клиенти, зала Олимпия Ви очаква.

 

—————

Back