LifeStages - семинар за храненето на поколенията

16/08/2012 16:47

LifeStages Online Conference

От бебета до пенсионери - пазарът за храни и хранителни добавки, предназначени за индивидуалните категории потребители, расте главоломно в последните години.

Хранителните и здравословните нужди на хората се променят с възрастта и храненето трябва да задоволява конкретните изисквания на всяка възрастова група. С нарастване броя на възрастното население в развития свят например, е от изключителна важност храната да бъде насочена към енергичността, когнитивното здраве, здравето на сърцето, костите и ставите. 

Осигуряването на правилно хранене с напредването на възрастта е ключов елемент за намаляването на редица здравни рискове, като рак, диабет, затлъстяване, остеопороза. Разработването на храни, напитки и суплементи за различните поколения изисква отлично познаване на техните вкусове, здравословни нужди и покупателна способност. 

От какво имат нужда различните поколения? Как да пренесем успешните рецепти от едно поколение в следващото? Как да произвеждаме и рекламираме съобразно възрастта на аудиторията? Повече от уеб-семинара LifeStages2012.

Запазете в календара датата 02.10.2012 г., 16.00 часа, и се регистрирайте за безплатно участие тук

—————

Back