Фабрика за успешни продукти

5-дневно предизвикателство за създаване на нов продукт

 

"Отворихте ни очите за неща, за които никога не се бяхме сещали"

"Най-хубавите и подредени препоръки"

"Систематизирано, конкретно и ясно съдържание. (Харесахме) възможността да избираш текст или видео"

Отзиви на участниците във Фабрика за успешни продукти 1

 

Какво представлява?

Статистиката сочи, че близо 90% от новите продукти, пуснати на пазара, се провалят. 

А защо не? И у нас масово се разработват продукти без изследване на нуждите на пазара, копират се конкурентни идеи без истинско вдъхновение и оригиналност, няма структуриран подход в развойната дейност и често се бърза "да се пусне нещо ново на пазаране" без да се помисли как то ще се интегрира в портфолиото на фирмата и ще подкрепи нейните бизнес цели.

Ето защо разработихме "Фабрика за успешни продукти": 5-дневно предизвикателство към всички, които искат да променят погрешните практики в своята развойна дейност и да създадат добре обмислени и таргетирани продуктови концепции.

Курсът стъпва на философията на lean start-up и предлага практични инструменти, които заменят тромавия модел на бизнес плана. 

Той слага край на хаотичната разработка на продукти, при които липсва визия, анализ какво всъщност искат потребителите и координация между екипите на фирмата.

 

Как протича?
Ден 1: загряваме с най-често срещаните грешки при създаването на нов продукт, за да ги избегнем веднъж и завинаги.
Ден 2,3,4 и 5: работим по изпитана система за разработка на нови продукти, която може да бъде използвана многократно в бъдещата развойна работа на твоя екип.

Какво точно се случва?
Всяка сутрин получаваш от нас имейл с увод по темата, като можеш да избираш между текст или видео инструкции. След това, идва ред на твоите задачи за деня: така трупаш практически опит в хода на самото предизвикателство.

По време на курса, поддържаме връзка по имейл и скайп, за да отговорим на всичките ти въпроси и дадем още повече идеи.
 

Искаш ли да се включиш?

Няма нищо по-лесно - пиши ни на info@hranite.net !